Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2134984

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Campese slänger sig med många fina ord och är expert på att prata runt frågorna som ställs. Men egentligen behöver inte slutsatsen vara svårare än att han misslyckats radikalt med sportchefsrekryteringarna. Lek med tanken att han anställt Tjomme som sportchef istället för Dackell hösten 2018. Det Tjomme gjort med Leksand är imponerande med tanke på att dom gör sin andra SHL-säsong. Vad hade han kunnat göra med Brynäs som stod på en klart högre nivå än det Leksand som var nykomlingar hösten 2019?

Problemet ligger inte i att vi måste ” att hitta vår identitet” som Campese säger var och varannan minut. Vi måste ha en kompetent sportslig ledning. Svårare än så är det inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vad jag ser, läser och hör så pratar Campese väldigt mycket om Brynäs som företag och glömmer bort det viktigaste dvs att prestation ger mera pengar till ”företaget”. Ju bättre resultat på isen desto mera intäkter i längden. Att vara nöjd med nuvarande resultat tyder på osäkerhet och på att Campese försöker intala sig själv att allt är bra och allt är under kontroll. Visserligen har vi i dagsläget många färre matcher än de flesta i SHL (utom Malmö) men vi har en skadedrabbad manskap motsvarande hela två femmor inte minst på dom bästa spelarna och det kommer att kosta oss, tyvärr. Ekonomi är i botten, eget kapital täcker knappast hälften av årets underskott och publikintäkter fortsätter att utebli.
Många av oss har swishat och kommer att fortsätta göra det vilket bevisar på stor engagemang bland Brynäs fans runt omkring hela landet och även utanför.
Wikegård hade en poäng i det han sa igår, trots allt. Brynäs behöver rensa, Brynäs behöver färre ”kompisar” som styr föreningen eller som Campese uttrycker sig ”företaget”. Brynäs behöver ”En ny start”, både organisatorisk och sportsligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Lek med tanken att Tjomme inte ville till Brynäs. Lek med tanken att Camper, Hrivik och Cehlarik blivit långtidsskadade
Kommentera