Brynäs IF

711129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2135825

Sv: Brynäs -Rögle 2021-02-28
mattiask: Ingen plan eller dåliga utförare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs -Rögle 2021-02-28
Supportern: Båda delar givetvis.. men till att börja med så har vi x antal spelare i mina ögon som dels är för dåliga med puck. Handlar inte bara om att kunna hantera en puck utan att ha ett högt spelsinne, kunna förutse situationer osv.
Men med dagens puckbehandling och passningsspel så är det inte undra på att vi ligger där vi ligger i tabellen. Skönt dock att Molin säger exakt samma sak i intervjun. Är ju ett bevis på att jag inte ser i syne och att spelarna själva vet om det.

Sen är jag så jävla allergisk mot spelare som kommer i ett 50/50-läge upp mot mittzon, varpå han stöter på patrull. Istället för att då vända hem med ett ENKELT pass till en annan back för att starta om anfallet så får motståndarna tag i pucken och kan starta ett långt anfall på oss.
Obegripliga ageranden gång på gång på gång. Det värsta är att i dagens trupp så har vi fler spelare som gör dessa idiotiska saker än vad vi inte har spelare som gör det.. ALLT detta handlar i min bok av dåligt spelsinne, dåligt beslutsfattande och helt enkelt ett dåligt eget spel i laget.
Kommentera

Sv: Brynäs -Rögle 2021-02-28
Supportern: Skönt att HV tappade ledningen väldigt snabbt. 1 - 2 nu.
Kommentera