Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136104

Sv: A propósito de nada
Ständig: "Problemet är väl ändå inte matchen mot Rögle. En poäng där ser jag som en seger. Problemet denna vecka är matchen mot ett uselt LHC. Att man hittade ett sätt att förlora den matchen är inget annat än skandal."

Och det är min poäng, att om man nu förlorar mot Linköping måste man ju vinna någon annan match - om man inte vill ligga kvar i botten av tabellen.

Kan man kräva seger mot Rögle? Ja, om man förlorar mot en bottenkonkurrent matchen innan.

Som jag skrev tidigare, ska man fortsätta att torska mot bottenkonkurrenter och inte "stjäla" poäng mot lag över oss i tabellen. Då blir man kvar i botten.

Men vissa härinne kanske accepterar det? Då kan man ju lägga ned att värva ny spelare, swisha in mer pengar och fortsätta med ryggdunkandet uppe på sätraåsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag förstår inte riktigt vad du är ute efter faktiskt. Vad är det för vits att vi sitter här och inte accepterar, vadå inte accepterar liksom?
Skulle det kännas bättre för dig om alla härinne skrev att vi accepterar inte förlusterna? Alla fattar nog att förluster i detta läge är illa men det är ju bara att inse att de kommer i tät följd oavsett om vi accepterar förlusterna eller inte.


"Men vissa härinne kanske accepterar det? Då kan man ju lägga ned att värva ny spelare, swisha in mer pengar och fortsätta med ryggdunkandet uppe på sätraåsen."
Tror du att personalen uppe på Sätraåsen loggar in här för att kolla om vi accepterar förlusterna eller inte?
Du måste ta och inse att vi är bara ett gäng snubbar på ett väldigt litet anonymt hockeyforum och vad vi accepterar eller inte accepterar kommer inte ha någon som helst inverkan på hur spelet på isen ser ut för Brynäs i SHL.
Kommentera