Brynäs IF

713027 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136073

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Problemet är väl ändå inte matchen mot Rögle. En poäng där ser jag som en seger. Problemet denna vecka är matchen mot ett uselt LHC. Att man hittade ett sätt att förlora den matchen är inget annat än skandal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: "Problemet är väl ändå inte matchen mot Rögle. En poäng där ser jag som en seger. Problemet denna vecka är matchen mot ett uselt LHC. Att man hittade ett sätt att förlora den matchen är inget annat än skandal."

Och det är min poäng, att om man nu förlorar mot Linköping måste man ju vinna någon annan match - om man inte vill ligga kvar i botten av tabellen.

Kan man kräva seger mot Rögle? Ja, om man förlorar mot en bottenkonkurrent matchen innan.

Som jag skrev tidigare, ska man fortsätta att torska mot bottenkonkurrenter och inte "stjäla" poäng mot lag över oss i tabellen. Då blir man kvar i botten.

Men vissa härinne kanske accepterar det? Då kan man ju lägga ned att värva ny spelare, swisha in mer pengar och fortsätta med ryggdunkandet uppe på sätraåsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Tro varför inte Emil Molin tog en straff, han är ju straffkungen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Håller med. Prestationerna i båda matcherna denna vecka har varit under all kritik och det är det jag är mest kritisk till, att man inte gör bra prestationer. Sen om motståndarna gör det bättre, eller om något studsar emot, det är det som det är. Men att man inte verkar vilja vara med är inte ok. Sista 10 minuterna igår är på den nivån vi borde genomfört båda matcherna och då hade vi troligen haft minst tre poäng till. Jag tycker inte det är ok, och jag hoppas och tror PA tänker samma och att det är det man pratar om. Är det mentalt? Trötthet? eller annat låter jag vara osagt. Laget behöver ventilera och sedan skicka ett prioriterat memo till Sundlöv/Campese för vilka stödresurser de behöver.
Kommentera