Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136052

Sv: A propósito de nada
Huge: "Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna."

Som vanligt överdriver du, det är ingen som tycker att Brynäs ska spela ut serieledarna.

Däremot finns det flera skribenter härinne som förväntar sig att Brynäs tar minst tre poäng på 2 hemmamatcher, med det minst sagt skrynkliga läge Brynäs befinner sig i. Börjar man veckan med att förlora mot ett krisande Linköping måste helt enkelt poängen komma mot ett annat lag.

Alternativet är att man accepterar stortorskar mot bottenkonkurrenter och hedervärda förluster mot lag högre upp i tabellen och i slutänden ligger cementerade i botten med risk att åka ur.

Det spelar liksom ingen roll om man har matcher tillgodo på andra lag om man iaf inte kommer att ta några poäng.

Rejält utsatt läge och poängen MÅSTE in. Det är vad folk härinne ser förutom dom strutsar som inväntar Campeses utlovade minst semifinal.

Enligt Sundlövs "finns det ju inga ursäkter nu", så då ska det väl inte vara några problem att spela ut Rögle?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Problemet är väl ändå inte matchen mot Rögle. En poäng där ser jag som en seger. Problemet denna vecka är matchen mot ett uselt LHC. Att man hittade ett sätt att förlora den matchen är inget annat än skandal.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det var ett medvetet och överdrivet påstående för att visa hur dålig förståelse många härinne generellt sett verkar ha för hur det emellanåt kan se ut i vissa matcher, med tanke på vårt tabelläge och med skador på dom 3 bästa spelarna. Vad fan kan man ex förvänta sig mot ligans bästa lag, framförallt på bortaplan?
Min poäng är att det allmänt sett och oavsett motstånd är ett jävla gnällande och alltför höga krav på bra spel och 60 minuter utan några misstag, trots läget, skadorna och det ständiga plottrandet med formationerna som försvårar det mesta i form av försök att hitta nån kontinuitet och sätta spelet mer permanent.

"Däremot finns det flera skribenter härinne som förväntar sig att Brynäs tar minst tre poäng på 2 hemmamatcher, med det minst sagt skrynkliga läge Brynäs befinner sig i."

Liksom det finns skribenter som kanske inte förväntar sig att vi ska slå serieledarna och det bästa bortalaget bara för att vi ligger skrynkligt till.

" Börjar man veckan med att förlora mot ett krisande Linköping måste helt enkelt poängen komma mot ett annat lag."

Och den poängchansen förvann för alltid igår då, menar du?
Det finns alltså inga chanser kvar under resterande 30 matcher att ta poäng, eller?
Även om det inte blev nån vinst så kom väl poängen ändå mot ett annat lag igår, gott så om man ser till matchutvecklingen.

Det är hårt och jämnt mellan bottenlagen därnere, alla slåss för att i första hand undvika kvalspel.
Att i det läget sitta och förvånas över hur dåligt vi spelar och kräva vinster mot topplag hit och dit, känns jävligt verklighetsfrånvänt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Men är det inte just poäng vi börjat ta sen vi har fått starta att spela ikapp de andra lagens antal matcher? Har inte poängsnittet per match höjts en del den senaste tiden?

Sen lämnar ju spelet en hel del att önska och jag tror tyvärr det kommer se ut så här resten av säsongen. Ojämn kvalitet, höga och låga nivåer. Förhoppningsvis räcker det för att undvika ett negativt kval.

Det som oroar mig mest är om Ersson orkar med detta. Vi får ställa Andrén i målet de matcher vi tycker på förhand är svårast att ta poäng i...
Kommentera