Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2135986

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ja, Palve hade ju ett friläge men missar tyvärr. Rögle såg tröttare ut i OT, det gynnade nog dom att det blev spel 4 mot 4 eftersom dom fick in en extraspelare iom att det inte blev nån avblåsning på väldigt länge.
Plocka bort dom 3 bästa spelarna i vilket annat lag som helst och sätt laget i vårt läge, både mentalt och tabellmässigt så får vi se hur DET laget hade uppträtt.
Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna. Visst, vi kunde gjort det bättre första 40 men visar ändå jävligt bra psyke genom att ändå ta poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna."

Som vanligt överdriver du, det är ingen som tycker att Brynäs ska spela ut serieledarna.

Däremot finns det flera skribenter härinne som förväntar sig att Brynäs tar minst tre poäng på 2 hemmamatcher, med det minst sagt skrynkliga läge Brynäs befinner sig i. Börjar man veckan med att förlora mot ett krisande Linköping måste helt enkelt poängen komma mot ett annat lag.

Alternativet är att man accepterar stortorskar mot bottenkonkurrenter och hedervärda förluster mot lag högre upp i tabellen och i slutänden ligger cementerade i botten med risk att åka ur.

Det spelar liksom ingen roll om man har matcher tillgodo på andra lag om man iaf inte kommer att ta några poäng.

Rejält utsatt läge och poängen MÅSTE in. Det är vad folk härinne ser förutom dom strutsar som inväntar Campeses utlovade minst semifinal.

Enligt Sundlövs "finns det ju inga ursäkter nu", så då ska det väl inte vara några problem att spela ut Rögle?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Zappaholic: Ja, Palve hade ju ett friläge men missar tyvärr. Rögle såg tröttare ut i OT, det gynnade nog dom att det blev spel 4 mot 4 eftersom dom fick in en extraspelare iom att det inte blev nån avblåsning på väldigt länge.
Plocka bort dom 3 bästa spelarna i vilket annat lag som helst och sätt laget i vårt läge, både mentalt och tabellmässigt så får vi se hur DET laget hade uppträtt.
Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna. Visst, vi kunde gjort det bättre första 40 men visar ändå jävligt bra psyke genom att ändå ta poäng.”

Nu är det väl så att Rögle oxå hade 3-4 tongivande spelare samt att dom tappade deras bästa back under matchen.

Sen är det väl så att INGEN här inne förväntar sig att vi ska spela ut serieledarna. Man behöver ju inte dra saken till sin spets.

Det minsta man däremot kan kräva att spelarna inte står still och tittar på. Att man är med från start. Att man följer sitt grundspel och inte står och kladdar med pucken. Första två perioderna är ju ärligt talat bedrövliga.

Sen om det är en ledningsfråga eller om det hänger på spelarna låter jag vara osagt.
Kommentera