Brynäs IF

712985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136048

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Zappaholic: Ja, Palve hade ju ett friläge men missar tyvärr. Rögle såg tröttare ut i OT, det gynnade nog dom att det blev spel 4 mot 4 eftersom dom fick in en extraspelare iom att det inte blev nån avblåsning på väldigt länge.
Plocka bort dom 3 bästa spelarna i vilket annat lag som helst och sätt laget i vårt läge, både mentalt och tabellmässigt så får vi se hur DET laget hade uppträtt.
Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna. Visst, vi kunde gjort det bättre första 40 men visar ändå jävligt bra psyke genom att ändå ta poäng.”

Nu är det väl så att Rögle oxå hade 3-4 tongivande spelare samt att dom tappade deras bästa back under matchen.

Sen är det väl så att INGEN här inne förväntar sig att vi ska spela ut serieledarna. Man behöver ju inte dra saken till sin spets.

Det minsta man däremot kan kräva att spelarna inte står still och tittar på. Att man är med från start. Att man följer sitt grundspel och inte står och kladdar med pucken. Första två perioderna är ju ärligt talat bedrövliga.

Sen om det är en ledningsfråga eller om det hänger på spelarna låter jag vara osagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone:" Härinne är det faktiskt skrattretande att se hur så många på fullt allvar tycker det är bedrövligt att vi inte bara spelar ut serieledarna"

Seriöst, vad är det för nivå? Ingen härinne har gett uttryck för någonting sådant.

edit: Ser nu att det var ett citat från HUGE som jag opponerade mig emot.
Kommentera