Brynäs IF

714088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2142489

Sv: A propósito de nada
Är det den primitiva pisshockeyn med fart, fart, fart och kamp med noll krav på smartness och känsla som gör att direkt mediokra laguppställningar som Oskarshamn kan hävda sig i SHL...?

Jag tror det....

Saik har gjort 1-1 nu tack och lov men min fundering ovan kvarstår såklart...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Wikegård hade en konstruktiv idé på att både sänka farten för att minska antalet hjärnskakningar och att göra det svårt för lag att spela den typ av hockey vi ser idag där allt går ut på att stressa motståndaren till misstag. Hans idé var att minska antalet spelare per match till 18 spelare inkl målvakter. Ingen dum idé och en av få konstruktiva förslag att minska antalet hjärnskakningar. Lagen skulle helt enkelt inte orka spela i den fart och intensitet vi ser idag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: ”Är det den primitiva pisshockeyn med fart, fart, fart och kamp med noll krav på smartness och känsla som gör att direkt mediokra laguppställningar som Oskarshamn kan hävda sig i SHL...?”

De bättre lagen i liga har mycket smartness i sina lag, Oskarshamn kan hävda sig för att de har en stark defensiv, spelar disciplinerat, för varandra osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Filander har lyckats med det jag hoppades PA skulle göra. Anpassa spelet efter spelarmaterialet. Tror inte OIK behöver kvala. Ett underbetyg till Brynäs och övriga bottenlag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag har inte direkt sett dem spela på länge. Men om så är fallet så är det korrekt, spela efter din förmåga. Jag hoppas dagens match för oss är avstamp i det, enklare och rakare.
Kommentera