Brynäs IF

713757 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2143722

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Har spolat tillbaka för att se Molin situationen. Totalt felaktig utvisning! Molin får 2-3 tryckare av HVspelaren och har inte en chans att förhindra att åka in i målvakten...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Tigerhjärta:
Tänkte precis skriva det. Molin gör inte ett jävla dugg utan blir inknuffad. Domarna har lika bra spelförståelse som vanligt...

Berglund lär visa mer och kriga mera. Annars ser 1a kedjan helt okej ut. Men det är 2a och 3e som är riktigt bra just nu.
Palve, Harper och Desch tänker hockey likadant. Artister allihopa. I 3e kedjan så har Molin äntligen kommit igång känns det som. Mannberg har verkligen lyft sitt spel efter Rödin och Scott gick sönder. Pettersson är en grymt underskattad spelare. Sallinens inträde i 4e ger bra bredd. Birger går från klarhet till klarhet och är hela tiden en jävel att möta. Till och med Alcén gör en bra 1a period.
Ersson vass i mål!

Fortsätt med denna krigar hockey så hoppas vi på ett PP och att vi äntligen kan få göra mål i det spelet. BP ser ruskigt bra ut och där måste jag ge extra beröm till Berglund som verkligen spelat upp sig. Men Berra... wow! Så som han går i bräschen just nu är storartat. Man ser i hans svarta ögon att han är påkopplad. Vilket gör att hela laget tar rygg på honom.

Nyberg känns fortfarande lite ojämn. Vissa stunder är han grym för att sen spela mjukt och kladdigt. Hedberg och Andersén känns okej såhär långt.

Känns bra!

K Ä M P A Brynäs. Håller ni nollan och vinner med 3-0 igen swishar jag 2000 tamme fan. 500 för nollan och 500 per mål.
Låst ämne

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Mycket bra period. Aggressivt försvarsspel, bra BP, snabba utgångar ur zon samt hotar framåt när vi kliver på...

Mm... Två tveksamma HV-PP som vi städar av... Kan Morgan bjuda oss på något liknande oxå tro så kan det bli bra...
Låst ämne