Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2147856

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Nu ska vi inte överdriva, det var för att man skulle ha möjligheten. Behåller hellre pengarna istället för att slänga bort fansens pengar på något dåligt. Föreningen kan aldrig lova att man ska värva någon, finns en annan part i överenskommelse oxå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Men nu nådde vi ju faktiskt det till synes ”omöjliga” målet på 1 MSEK - som väl faktiskt det var BIF/MS som satte upp. Vi fixade vår del! Upp till klubben att svara upp nu.

Guldläge att vara sportchef med denna stora summa att värva för när pengarna egentligen bara behöver räcka i 2 månader. Har ju varit tydligt en tid att pengar kommer in i stora mängder dagligen utan avmattande trend, så har ju inte funnits anledning att sitta med armarna i kors tills igår (tror inte MS gjort det heller).

”Behålla pengarna” = risk att de försvinner in i ett stort svart hål (kk) om vi åker ned i HA. Skulle minst sagt radera entusiasmen hos framtida fansens värvning efter det...

Precis nu är det crunch time för MS & Co vad gäller att nätverka och förhandla och visa vad man går för... Jag tror fortfarande att MS ror iland något bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skulle nog bli rätt jäkla besviken om man inte värvar. I ett sånt scenario skulle Brynäs kanske redogöra tydligt för privatpartners varför det inte blev nåt. Och i den mån det går, redogöra vilka man gått bet på. Särskilt för egen skull då många skulle ifrågasätta varför man gick ut med miljonmålet.

Hoppas dock verkligen att folk kan sansa sig om det nu inte blir nån värvning.
Kommentera