Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2149399

Sv: A propósito de nada
bradberry: Nej men det fattade jag också haha. Därav Pajas förening. Han tog åt sig jobbet. Lär väl för helvete ha fattar vad det innebär om klubben är i kris. Man kan inte alltid jobba i medvind. Han är en stor jävla pajas för mig den där Campese. Alla i klubben mår dåligt. Men ska vi helt plötsligt acceptera att bara för föreningen och framför allt herrlaget går bajs så ska Bulan och PA ta en time out? För det är det de handlar om. Han har lämnat ett sjunkande skepp och det för man aldrig som kapten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: att han beordras semester kan väl vara att denna säsongen förutom sportsligt fick Corona med ruggiga ekonomiska konsekvenser som gjort att de fått verkligen slitit men att få ihop ekonomin och sparka folk osv det tär och har säkert varit långa dagar.
Sedan skall jag ge en annan synvinkel på det hela. Kan det vara så att Campese faktiskt vill förändra saker men kämpar lite i motvind mot ”så här har vi alltid gjort”?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sen kan man ju fråga sig varför inte höga ledare i andra klubbar sjukskriver sig? För det är ju det de hela handlar om.
Kan nämna 3 på rak arm. Alla i Brynäs.
Tomas Jonsson
Michael Sundlöv
Andreas Dackell
Ev även Campese...

Är det så pass skit att jobba för den här föreningen eller är dessa för svaga i psyket?
Alla människor mår dåligt och ingen klarar av att ta hur mycket skit. Men det borde man veta och fattat när man tar sig an en av hela Sveriges största föreningar.

Skäms tamme fan över hur illa det är i Brynäs. Snart bara damerna vi kan vara stolta över.
Kommentera