Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2149502

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Jag har aldrig under hela mitt liv hamnat i konflikt på jobb, skola eller något av mina idrottsklubbar. Att jag säger vad jag känner här på HS kan uppfattas som drygt och lukta lite illa. Men när någon hoppar på mig som inte känner mig med saker som blir personliga så biter jag tillbaka. En bra egenskap.
Jag vet inte ens vem du är. Men jag är 35 år. Bott i Skellefteå, Sala, Västerås, Ramnäs, Fagersta, Norberg, Gävle, Borlänge. Ingen stad har samma jante som i Gävle. Antar att du är en person som blir brun om munnen av personer som för dig är "stora". Annars kan jag inte svara på varför du går på som du gör. För du känner inte mig. Det gör ingen här på HS. Jag är högt utbildad och har ett bra avlönat jobb. Har själv jobbat inom Brynäs. Två vändor. Har aldrig hamnat i blåsväder nånstans. Utan beskrivs på skolor, arbetsplatser, vänner och familj, som en enormt omtänksam och kärleksfull person. Och snarare konflikträdd än konfliktsökandd. Däremot vet jag mina begränsningar. Något andra borde bli BRAAAA mycket bättre på!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Verkar inte som att Wellman kommer till SHL för att han vill ha flerårskontrakt, och inget SHL lag verkar vilja chansa där
Kommentera