Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2150196

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Då vänder vi på resonemanget och ber istället dig redovisa för VAD Sundlöv har gjort för att försöka värva någon, om han ens försökt."

Sicken urbota korkad och bakvänd logik.
När du och andra sofftyckare utan insyn påstår att Sundlöv inte har gjort tillräckligt eller ens nånting för att värva så är det JAG som ska redovisa vad han har gjort eller inte gjort?
Jag påstår ingenting eftersom jag inte vet vad han jobbat eller inte jobbat med, därför sitter jag heller inte och kommer med tvärsäkra påståenden som du och andra gör.
Nog för att dina resonemang oftast är skrattretande men den här gången har du överträffat dig själv.

" INGEN här vet vad som har hänt, alla spekulerar. även du. Så vitt vi vet kan ju Sundlöv aldrig ens försökt stärka laget - det är OMÖJLIGT att utesluta."

Precis.
Och så vitt vi vet så innebär det också att Sundlöv kan ha gjort allt i sin makt och förmåga för att försöka stärka laget, det är också OMÖJLIGT att utesluta.
Ändå verkar det vara just det som du gör.
Nyanserat och objektivt värre...

"En liten fingervisning om vad man kunnat värva ser man ju när man kollar dom andra bottenlagens värvningar, t ex Lipton till OIK."

Och hur vet att Sundlöv inte har kunnat eller inte har försökt värva ex Lipon, bara för att denne valde OIK?
Sundlöv och PA kan ju mkt väl ha scoutat Lipon och kommit fram till att denne inte passar, är för dyr eller nåt annat bra skäl.

"Vi kan bara gissa men mannen med faxen är nog ingen högoddsare"

Nä, det är nog ingen högoddsare att det är Sundlöv som försöker värva när han hittar nåt som passar och inte alltid får det han vill ha...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Med tanke på HUR du resonerar här med massa om..ifall..att vi inte vet osv så ska DU inte fälla en enda kommentar om domarna och deras bedömningsnivåer. Du har inte sett det från deras vinklar på isen, du har inte hört hur deras resonemang tillsammans på isen, du vet inte vad de har pratat om före och under match. Vilka direktiv de har fått från sin chef osv..Så kontentan VA TYST om sånt du inte har en aning om
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du har skrivit här på forumet sen hedenhös men har aldrig greppat vad forumet handlar om.

I det här fallet handlar det om att diverse fans för fram sina teorier, vissa mer underbyggda än andra. Det är just teorier eftersom INGEN har insyn i exakt vad som händer.

Teorin i fallet med värvningar i slutskedet av transferfönstret är ganska enkel, men jag bjuder på en SWOT-analys av läget.

Förutsättningar: Brynäs ligger pyrt till och riskerar att åka ut. Man behöver värva spelare för att hålla sig över vattenytan.

Styrkor: Trots att man bränt hela budgeten tidigare på ett felbyggt lag har fansen, för andra gången, samlat ihop pengar - en MILJON - för att laget ska kunna värva.

Opportunities: Det finns spelare på marknaden som är lediga. Lag som missar slutspel i KHL och finska ligan bjuder bland annat ut spelare.

Threats: Hot är såklart andra lag som också är intresserade av spelarna för att förstärka sina lag och komma före Brynäs i tabellen.

Sist har vi Weaknesses: Svagheten, det sista i analysen är såklart Sundlövs kompetens att lyckas värva någon spelare.

Styrkan och möjligheten fanns att värva. Kvarstår är då hoten från andra och svagheten i form av Sundlövs inkompetens.

I fallet med Lipton har jag väldigt svårt att tro att hotet från Oskarshamn överglänste Sundlövs inkomptens.
Kommentera