Brynäs IF

710650 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2150271

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Och hur vet du att Sundlöv varit inkompetent i försöken att värva nåt under fönstret, när du inte har en jävla aning om vilka som varit lediga, vilka som velat komma hit, hur mkt dom krävt i form av istid och pengar, osv osv.
Det är ju DET som man så gärna vill har reda på, så att man kan försöka bilda sig en uppfattning om hur bra eller dåligt Sundlöv har agerat.
Jag kan ju lika gärna påstå att Sundlöv har agerat högst kompetent och klokt, med samma obefintliga insyn och kunskaper i frågan som du eller nån annan härinne har.
I övrigt påstår jag att Sundlöv har agerat mkt kompetent och klokt när han lyckats värva spelare som Billins, Palve och Harper. På rak arm kan jag inte hitta nåt annat lag som gjort lika bra värvningar, så det måste finnas en jävla massa inkompetenta sportchefer i dom andra lagen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:Billins va ju ett bra nyförvärv men inget superköp,han har ju vart skadad större delen av tiden,Palve har ju inte producerat poäng som han värvades hit för och Harper har ju lyckats peta in lite poäng men tar mycket utvisningar samt sjukt dåliga beslut i spelet, framförallt så gör Harper ofta misstag som resulterar i farliga kontringar! Kan inte påstå att det är supersuccé och hatten av till Sundlöv tyvär...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker du Palve varit lyckad? Har inte kollat så många av era matcher men av det jag läser på erat forum så gör han misstag ganska ofta. Sen är hans ppg sämre än vad den var hos Linköping där han blev dumpad.

Han kanske gör annat bra så du får gärna utveckla :)
Kommentera