Brynäs IF

713114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2157364

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det känns som att vi har svårt mot alla lag. Dagsform, skador och förstås det mentala spelet blir viktigt. För oss skulle förstås en skada på Ersson vara blytung.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, kval känns som det kan gå hur som helst. Till skillnad från slutspel är det mentala mycket viktigare, att man lyckas prestera trots den enorma pressen. Minns kvalserien. Där Molin mfl pratade om det. Därför ofta mindre betungande för lag som Oskarshamn som inte har samma press. Annan visa för oss, HV och LHC. Kanske värst för HV som absolut inte är vana med att vara där nere i tabellen och slåss för kontraktet. Sen måste man ha en målvakt som är bra i kval. Som när Markström klev fram.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tänker på det här med att stänga för nedflyttning... Jag tror det ligger Brynäs i fatet att lag som LHC mfl gråter ut och pratar om ”.sportslig orättvisa” etc. Allmänheten förstår då inte vad det hela handlar om, det blir otydligt... I min värld är det bara Brynäs som är riktigt drabbat av det komprimerade spelschemat som omöjliggör träning och återhämtning mellan matcher. Till viss del också Malmö men Brynäs är mer drabbade över tid. När frågan diskuteras med andra på diverse medier så har man egentligen ingen aning om hur Brynäs är drabbat. Man hör LHC-VDn gråta ut och tittar på deras situation och drar alla lag över den kammen...
Kommentera