Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2157872

Sv: A propósito de nada
mk: Färjestad vill inte se att SHL stängs för nedflyttning denna säsong även om de haft det riktigt tufft och drabbats hårt:

”Färjestads general manager Peter Jakobsson delar Ulf Engmans uppfattning om att inte stänga SHL för nedflyttning. Även om det har blivit rörigt och FBK:s lördagsmatch mot Brynäs blev framskjuten på grund av ett nytt coronautbrott i Gävleklubben.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
"Även om det har blivit rörigt och FBK:s lördagsmatch mot Brynäs blev framskjuten på grund av ett nytt coronautbrott i Gävleklubben"

Synd att journalisten inte tagit reda på fakta innan de gjorde intervjuerna. Om Peter J uttryckte sig enligt ovan som ett svar på t ex Brynäs pandemi konsekvenser så är det inte bara korkat, det är oförskämt.
Det uttalandet hade krävt lite initierade motfrågor om det läge bl a Brynäs är i för att ställa honom mot väggen.

Brynäs fick x antal matcher inställda pga att andra lag fick ställa in. När de skulle börja spela matcher igen åkte de själva på en längre nedstängning. Sedan jul och nyår har de i princip bara spelat matcher och sen åkte de på ett nytt utbrott. Nu ligger planeringen att spela 11 matcher på 21 dagar.

Om sammanhållningen i SHL inte är bättre än så här behövs inga ovänner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vad lätt det är att blunda för det verkliga problemet när man sitter däruppe.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Lätt att tycka när man som mej veterligt enda lag förskonats från någon enda paus på hela säsongen av egen smitta...
Kommentera