Brynäs IF

710642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2158100

Sv: A propósito de nada
Axle San: Måste ju vara lättare att fuska genom att INTE testa sina spelare och spela med symptom än att maskera positiva svar som värsta Rusada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Snart slut på denna skit säsong. Tror vi hamnar 11a eller 12a till slut.
Malmö kniper sista playoff platsen. Hv och Lhc kvalar. Lhc åker ur. Och då hoppas jag man kan hugga på Little och Ljungh.

Återigen en skit säsong för oss. Är så less på att ligga där nere i tabellen. Skit säsong med den här jävla Coronan också. Usch vilken hemsk säsong. Kommer inte minnas denna som nån rolig alls.

Tror rätt många spelare kommer ryka till nästa år. Sundlöv ryker hoppas jag. Kanske även Campese och Lorentz.

Ser man till laget vill jag egentligen bara behålla Billins och Birgersson. Och såklart Ersson men Ersson blir svår. Kanske en utlåning. Billins tror jag blir kvar. Och Birger är en egen produkt som kommer växa ännu mera nästa år. En stomme för en 4e line och för BP spelet kommande säsonger.
Resten kan vi släppa. Vi har liksom hamnat utanför slutspel i 3 hela år. Nu behöver vi rensa ur. Även bryta vissa kontrakt.

Jag har gjort ett fullt realistiskt lag till nästa säsong.
Målvakter:
Samuel Ersson (Jonas Johansson)

Bryt med Andrén som inte alls hittat rätt hos oss. Håller fortfarande tummarna för att Ersson kan stanna 1 säsong till annars lär vi in med en erkänt vass första målis.
Försök locka hem Jonas Johansson som inte får speciellt många matcher i NHL som en bra andre keeper.

Backar:
Simon Bertilsson - Chad Billins
Tim Heed - Carl-Johan Lerby
John Nyberg - Marcus Björk
Pontus Nässén
(Tom Hedberg)

Släpp Andersén som jag tycker gjort sitt hos oss. Ingman lär inte bli kvar. Är väl klar för DIF? Sen tycker jag man borde bryta kontraktet med antingen Björk eller Berglund. Går förmodligen inte att bryta med bägge så jag väljer att satsa på den mer spelskickliga Björk och byta ut Berglund mot en bättre spelande back. En klassisk skit värvning av Sundlöv. Helt onödig. Sen tycker jag man borde låna ut Tom Hedberg 1 säsong i allsvenskan. Jag tycker inte han håller Shl nivå. Kör en junis som 8e back.

Forwards:
Här kommer det hända grejer. Dessa blir inte kvar tror jag, Sallinen, Palve, Descheneau, Harper, Persson, Asklöf, Ljungkratz. Bryt kontrakten med Mannberg, Alcén och Molin. Tror inte Peter och teamet bryter med Nicke även fast jag inte hade haft nått emot det. Men först när vi gör dessa åtgärder kommer vi kunna se en radikal skillnad.
Försök göra allt för att få in Clarken igen. Den vassaste målskytten vi haft under 2010 talet tycker jag.
Sen hoppas jag vi släpper alla dyra kontrakt samt bryter kontrakt. Och satsar på vassare 2a line spelare. Ljungh är en bra 2e center och Little är en av shls bästa yttrar. Man hoppas ju på att LHC åker ut.
Olesen redan klar. Försök även ta in Måns Lindbäck från SSK. Kan bli vass på sikt då han är en frejdig/avig spelare med fart och fläkt.

Anton Rödin - Greg Scott - Kevin Clark
Patrik Berglund - Markus Ljungh - Broc Little
Nicklas Danielsson - Linus Ölund - Nick Olesen
Oskar Kvist - Adam Pettersson - Måns Lindbäck
(Noel Gunler/Oscar Birgersson)

Vad tycks om mina tankar?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Vilken är logiken? Att bottenlagen chansar på att SHL stänger ner säsongen? De har ju varit väldigt tydliga med att det inte kommer att ske.

Minst lika sannolikt att ett topplag som är inne i ett stim, skiter i att kolla upp en förkylning. Eller ett topplag som ser en del av nästa års vinst gå upp i rök om man utökar serien till nästa år. Dessa jävla konspirationsteoretiker.
Kommentera