Brynäs IF

713125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2158213

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Tror tyvärr det inte kommer gå att bryta så många kontrakt som du och nog samtliga vill. Molin och Berglund kommer nog inte prioriteras heller om vi lyckas blir av med några.

Simon Bertilsson, Chad Billins, Heed, Lerby är nog en får hoppfull backsida. Heed kommer absolut välja SAIK om det blir aktuellt, Lerby kommer nog gå till Malmö. Tycker man ska sikta på Lucas Carlsson i Chicago eller Kinnvall OM HV skulle åka ur.

Osäker om man ens vill ha Ljungh, hur mycket skulle han kosta? Hans prestationer på senare tid är sådär. Clark känns inte alls som en spelare för PA, sägs att han inte var någon lagspelare. Lindbäck känns inte som en spelare för fjärde, inte där han skulle göra någon skillnad. Gunler måste få en roll nästa år, finns ändå potential där.

Nej, räkna in Molin etc och stryk någon dyr värvning och ersätt med Lööke istället så har du något mer troligt 👍🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Kinnvall är redan klar för NHL tills nästa säsong!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sluta med det jävla jinxandet kring nästa SHL-säsong! Vi har en massa poäng som behöver säkras först!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Undrar vad som kan passa i Timrå om man går upp och Brynäs tappar hela truppen vid degradering. Vill några spelare stanna då i Brynäs?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jens Lööke har kontrakt till 21/22, men det kanske inte är så noga?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Clark börjar väl dessutom bli till åren. Vårt största problem tidigare är ju att vi har varit nostalgiska i vårt sätt att rekrytera spelare. Nej tänk nytt och fräscht istället för att satsa på någon som passerat sin prime och troligtvis hade den i Brynäs.
Kommentera