Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2160105

Sv: A propósito de nada
Om vi bara stänger serien så kommer allt bli så himla bra! Ekonomin kommer blomstra i klubbarna, ingen rädsla för att åka ur. Skeppa hela laget när man är avsågad från slutspel, spara pengar, lägga pengar året efter, gå till slutspel, värva spelare från lag som är avsågade. Drömmen.

Och som grädde på moset slipper man ha upp massa skitlag från HA(eller tom ännu lägre serier, usch för den tanken). Svensk idrott ska inte handla om idrott, det ska handla om att skapa de bästa möjliga förutsättningarna ekonomiskt för att kanske kanske kanske kunna konkurrera med Schweiz om att värva spelare som är något för dåliga för KHL.

Kommer sitta bänkad varje match med Brynäs, 14e plats varje år och något att spela för en handfull matcher i början av säsongen. DRÖMMEN.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SWEATT: Egensaksinlägg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SWEATT: sen kan man skita i cmore!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SWEATT: Det finns fördelar och nackdelar med allting men jag menar för min del att fördelarna med en stängd liga överväger. Du använder som många gör "sportslighets-argumentet", men den typen av resonemang menar jag är mer applicerbart på amatöridrott än på en proffsliga. Ja vi skall skapa de bästa möjliga ekonomiska förutsättningarna b l a för att i möjligaste mån inte tappa våra bästa spelare till andra proffsligor som drivs som just proffsligor.
Kommentera