Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2160095

Sv: A propósito de nada
Charliejfz: Nej det är inte rättvist att stänga SHL men det handlar inte om rättvisa. Det handlar om en proffsliga som skall ha högsta möjliga kvalitet, högsta möjliga underhållningsvärde och dra till sig största möjliga finansiella resurser. Det kanske låter hårt men rättvisa och sportslighet i den bemärkelsen hör amatöridrotten till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Om vi bara stänger serien så kommer allt bli så himla bra! Ekonomin kommer blomstra i klubbarna, ingen rädsla för att åka ur. Skeppa hela laget när man är avsågad från slutspel, spara pengar, lägga pengar året efter, gå till slutspel, värva spelare från lag som är avsågade. Drömmen.

Och som grädde på moset slipper man ha upp massa skitlag från HA(eller tom ännu lägre serier, usch för den tanken). Svensk idrott ska inte handla om idrott, det ska handla om att skapa de bästa möjliga förutsättningarna ekonomiskt för att kanske kanske kanske kunna konkurrera med Schweiz om att värva spelare som är något för dåliga för KHL.

Kommer sitta bänkad varje match med Brynäs, 14e plats varje år och något att spela för en handfull matcher i början av säsongen. DRÖMMEN.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Petrov: Och vad är det som gör att just Brynäs ska vara i SHL?

Om vi tar in städernas storlek i Sverige, är Gävle topp 14?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Petrov: Varför stänger inte andra ligor i Sverige sin högsta serier?
Och de som gjort det(Basket) tycker du att de blommat ut med sina ekonomier och sportsligt?
Dina argument borde väl vara en drivkraft för alla högstaserier i såna fall?
Kommentera