Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2161643

Sv: A propósito de nada
Viktigt med reducering. Men vi ska INTE ligga under efter denna period. Laget behöver mer svansföring och jäklar anamma och det har man verkligen fått i Rödin. Med han kommer även Scott växla upp och därmed kommer även en sån som Danielsson att kunna peta in lite puckar. Med Rödin och frisk trupp har vi i ett lag med helt annat självförtroende. Men nu är det dags att börja visa det i mål också. Fortsätt som i första men gör allt mer noggrant. Allas ansvar att inte bjuda på något och sätta pucken i nät vid läge!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Ställer mig lite frågande till om vi verkligen skall försöka vara det spelförande laget i sådana här matcher? Har vi den kvaliteten i laget? Har vi det självförtroendet? Är det inte bättre att som Malmö spela väldigt cyniskt, stänga mittzon och dumpa på mål och sen kommer självförtroendet och lite bättre spel efter ett antal segrar?
Sen är vi tillbaka i det dåliga försvarspelet vi hade i början av säsongen (innan igelkotten gjorde comeback). Backarna sätts under press och tappar puckar i parti och minut. Pucken måste komma ut zon mycket snabbare.
Kommentera