Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163269

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag har hört till dem som trott på PA och hoppats in i det sista att han skall lyckas etablera ett fungerande spelsystem men jag måste säga att det som uppnåtts till dags dato är när risken för allsvenskt spel nästa säsong är direkt överhängande och man som åskådare har svårt att förstå hur PA ens vill att Brynäs skall spela, det är helt enkelt inte godkänt. Hur försvarsspelet kan se ut som det gör med den backbesättningen det är faktiskt ganska svårt att förstå. Nu har jag inte gett upp hoppet helt men nog finns det fog för kritik mot hur PA lyckats. Det går bara inte att komma ifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Petrov: Sen måste vi nog vara ärliga och säga att tidigare katastrofer med sparkade tränare faktiskt gjort PA fredad och det är rakt in i kaklet som gäller nu.
Jag förstår att man vill ha kontinuitet men det jag skulle ha rekommenderat är att kanske byta ut andretränaren som faktiskt är den som ansvarar för backspelet och gjorde så även bakom tidigare sparkade tränare. Alternativt för att rädda skinnet hade varit att ställa en kille till i båset som en extra resurs.
Kommentera