Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2167676

Sv: Brynäs IF - Örebro 2021-03-16
KulaShaker: MÅNGA spelare blir förstås klara för olika klubbar hela tiden, men det är problematiskt att gå ut med det under säsong. (Vi vet nu att Axle San tycker att det är helt oproblematiskt)

Varför tycker jag att det är problematiskt? Jo, det är såklart känsligt bland de egna fansen, folk blir arga och besvikna.

Minns ni när Palushaj plötsligt gick till Örebro?
Så här skrev AB: "Aaron Palushaj värvades från Brynäs till Örebro den här säsongen. Övergången rörde upp starka känslor hos supportrar till Gävle-klubben." (Förutom Axle)

Ja, det gjorde det, och det är väl rätt onödigt att göra så? Förarga sina egna fans i onödan. Så känner jag iaf.

Om det påverkar prestationen? Nej kanske inte ett smack, men oavsett är det ju i alla fall TAKTLÖST att släppa ut såna uppgifter, och i synnerhet just innan match mot nästa arbetsgivare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Örebro 2021-03-16
Blå grottan: Värvningen av Palushaj upprörde väl främst genom Brynäs helklantiga hantering av frågan. Det som är stötande är framförallt att initiativet att värva under pågående säsong överhuvudtaget får tas.
Undrar hur många spelare som är under kontrakt som redan undersöker marknaden ifall vi åker ur
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Örebro 2021-03-16
Blå grottan: Övergången var ju redan ute i tidningarna, det var ingen hemlis direkt och nej jag ser inget som helst problem i att han bekräftar det hela.
Sen gillar jag inte att spelare skriver på för andra lag under säsong men om de nu tillåts göra det så ser jag ingen anledning att smyga med det.

Palusjhaj värvades väl ändå under silly season?
Kommentera