Brynäs IF

716283 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2171726

Sv: A propósito de nada
Såklart är jag orolig om vi skulle hamna i kval MEN samtidigt kom ett lugn över mig, för att Hv71 är så fruktansvärt fruktansvärt dåliga. Spelar ingen roll vilket lag dom får möta, dom kommer inte vinna en serie bäst av sju.
Jag vet att vi löser ett eventuellt kval mot Hv, speciellt med hemmaplansfördel!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mrassarson:

Inte ens när HV hade flera ledande spelare borta, så lyckades vi ju vinna hemma efter ordinarie tid mot HV. Det var flera år sedan vi lyckades med det. Så tyvärr, vi kommer inte ha en chans mot HV i ett kval.

De är bra i både numerära överlägen och underlägen (topp-2 respektive topp-4 i serien). Så får de ordning på spelet i 5 mot 5 (räcker med att de lär sig spela 0-0 där) så skulle de ju lätt vara ett topp-4 lag i hela serien.

Det är troligen inget lag som fått spela kval, som haft en bättre spelartrupp än HV. Möjligen då vi spelade i allsvenskan 95/96 och vann 17 raka efter ordinarie tid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Jag är inte så säker som du är. Kval är kval. Det gäller för oss att inte hamna där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hur puckade är Brynäs! Varför skulle Sundlöv acceptera ett kontrakt på bara 1 år? Finns väl ingen inom typ något yrke och i hans ålder som skulle acceptera det,kanske blir bra för Brynäs vem vet? Det som känns säkert är att nästa sportchef måste vara väldigt väl genomtänkt! Osäker på om Glada hudik teatern på monitor klarar av det...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Av de 21 matcher HV legat under efter första perioden, så har de tagit 1 trepoängare och 17 nollpoängare. När Oskarshamn haft ledningen efter första perioden så har de tagit tre poäng i 2/3 av fallen.

Så att Oskarshamn kan räkna in tre poäng i kväll är mer eller mindre klart redan.
Kommentera