Brynäs IF

715633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2172029

Sv: A propósito de nada
#33: Nej, det känns som ett påhitt. Klart det finns sätt man kunde ha uttalat sig på utan att försämra förhandlingsförtroendet. Typ säga "Klart Brynäs är förbereda om det inte skulle gå i lås" eller något liknande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja eller varför inte ”vi har flera parallella spår vi arbetar med”. Vi har ingen plan B.. Herregud, så jävla oförberedd får man inte gå till en intervju.

Förhandlingen med Sundlöv skulle ha avhandlats i somras eller tidig höst. Hur laget presterar på isen en enskild säsong får inte vara den enda parametern som styr, det blir för kortsiktigt på en så viktig position. Nu får vi leta sportchef på soptippen. Mitt tips nu är trötta namn som Masken eller Patrik Zetterberg.

Har man verkligen ingen plan b så kan lika gärna vänta in hur det går för Oskarshamn. Om dom skulle åka ur kan Filander ta över tränarjobbet tillsammans med Stråhle och Peter Andersson blir sportchef.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vid allsvenskt spel tror jag Sundlöv hade varit det klart bästa alternativet som sportchef. Och möjligheten att få hem någon spelare från NHL om 3-5 år.

En sportchef helt utan några som helst relationer med de spelare vi har i NHL, har jag svårt att se att den personen kan locka hem någon av de spelarna, för spel i allsvenskan. De kommer då troligen spela i NHL tills de slutar. Eller spela ett par säsonger i ett SHL-lag.

Blir fortfarande förbannad när jag tänker på att SHL lagt spelschemat så att vi ska spela tre matcher på fyra dagar. Och motståndarlaget får helt andra förutsättningar till uppladdning inför den matchen.

Inte ens en korrupt organisation som FIFA låter lag från grupp A och grupp H mötas i en åttondelsfinal i ett VM. Just för att det skulle bli orättvisa förutsättningar mellan lagen.
Kommentera