Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176663

Sv: A propósito de nada
Sama: Campese sa i presentationen av "nya tag" (länkat av någon nedan) får två år sedan att om inte utvecklingsplanen går i lås (eller i rätt riktning) så kommer han inte att få vara kvar. Nu vet vi inte facit än men blir det degradering som kan man väl konstatera att det gick åt fel håll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Signature:

Jag hoppas verkligen inte BIF åker ur, det blir tomt i SHL utan dom i så fall, vet att det finns leksingar som njuter av att Brynäs kan åka ur precis som det gör med Brynäsare när Leksand åkt ur men jag tillhör inte den kategorin.

Hockeyallsvenskan är ett rent helvete, och alla lag kommer såklart göra sitt yttersta för att slå HV eller BIF.

Läste på ett Leksandsforum idag att vissa tycker bara det är bra att Brynäs får känna av lite motgångar och spela i HA, visst rent sportsligt har det såklart inte funkat denna säsongen det är nog de flesta överens om men man skall ändå komma ihåg att Leksand hade kanske själva kunnat spelat i allsvenskan om inte pandemin brutit ut, sedan vet ju såklart ingen hur det hade gått i kvalet men tycker ändå vi leksingar skall visa lite mer ödmjukhet och vara glada över våran säsong, jag fattar fortfarande inte hur bra det gått denna säsongen.

Jag hoppas verkligen att BIF fixar kontraktet.

Glad Påsk på er.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Signature: Det har det ju redan gjort Gått åt fel håll.
Kommentera