Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177041

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Finns ju inte ett enda skit att vara positiv över....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Det är ju vad man väljer själv att se. Visst har det varit skit stora delar av säsongen. Men att sitta här och ha en snoppmätartävling om vem som har rätt om vad är ju bara patetiskt. Nu står vi inför ett kval, det var definitivt inte målet denna säsong, vare sig för oss fans eller spelare och ledare, men nu står vi där. Det går inte att göra ogjort. Istället för att spy ur sin galla kan man ju försöka att vara positiv. Det är ju nu, om någon gång, positivitet behövs. Ger ju ingenting med att skriva PA måste försvinna osv osv osv... Många här skriver som att vi redan är i allsvenskan, många glömmer att det ska spelas om det. Och vad jag vet så har inte matcherna börjat än? Hv har bättre det och det och det, nu är det kval, nya matcher, nya möjligheter. Nollställning sen kan allting hända. Nej kom igen nu allihopa här inne. Detta hoppas jag och tror att dom klarar av. Visst fan är det fruktansvärt surt att vara med om ett kval, men NU är vi HÄR. Låt oss göra det bästa av situationen. Skål allihopa!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Om man låtsas att det inte är på riktigt utan att detta är en Netflix-serie om ett fantasilag så kan man ju som engagerad tittare se fram emot ett väldigt spännande slut på denna säsong.

Och en intressant fortsättning med höstens säsong 2122 där man omöjligt kan förutse vad som ska hända i tv-serien. Nån som kan länka till trailers...??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: PP mål, flera frilägen, målvaktsspelet, vi gjorde först målet osv.
Kommentera