Brynäs IF

714210 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177247

Sv: A propósito de nada
Hank81: Hej Hank81
Det är inte försent att ge tränarna dojjan, det kostar mer att åka ur.

Campese är ingen ledare, han säljer begagnade bilar, lismande och ljugande, han fårstår inte begreppet ledarskap, ta bort honom bara. Han är mer intresserad Arsenal än Brynäs.

Sätt in en ”katastrofministär” en ledning i klubben som har en enda uppgift, att under 14 dagar se till att vi blir kvar i SHL.

SEN, tillsätyer man en ny styrelse som tillsätter en ny ledning som anställer ledningen för herrsporten.

Katastrofläge råder, handla därefter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: Är också inne på denna linje med att hela styrelsen borde bytas ut men funderar hur det rent praktiskt ska gå till... Om styrelsen är så inkompetent (som den bevisligen verkar vara) - hur ska den ha kompetens att utse en ny och ”bra” styrelse? Känns som detta vart promblemet under en längre tid.. att ett gäng inkompetenta sitter och anställer/utser fler inkompetena, snowball á la BIF!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hur tänker tränarna då vi spelar tredje matchen på fyra dagar, i en helt betydelselös match? Vill de att vi ska förlora mot HV? Att spela Billins i drygt 25 minuter. Sallinen över 23 minuter. Och flera av de andra ordinarie backarna över 20 minuter. Sen spela t.ex. Ingman bara 11 minuter. Och de debuterande juniorerna bara några enstaka minuter.

Känns som att Peter Andersson saknar kunskaper om fysiologi. Jag blir inte förvånad om det i efterhand kommer fram att laget var helt övertränat i höstas. När spelarna såg helt orkeslösa ut i matcherna. Man kan inte öka träningsmängden hur mycket som helst från en säsong till en annan. Det måste ske gradvis, över flera säsonger. Han hade ju ett treårskontrakt. Tanken med det var väl en förändring över tid. Inte att allt skulle ske på två månader typ.

När jag ser speltiden för spelarna idag, tre dagar innan ett viktigt kval. Då måste det helt ha brunnit i skallen på tränarna att matcha vissa spelare som om det här hade varit en avgörande match.

Gör de som George Costanza gjorde i Seinfeld? Alla upptänkliga medvetna fel, för att få sparken?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: vi får ta in boorken igen så det blir lite ordning. När vi var som sämst med honom så var vi ändå klart bättre än nu. Hade varit kul och se han skälla ut gamängen bulan.
Kommentera