Brynäs IF

715602 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177793

Sv: A propósito de nada
bradberry: Josepf har precis påbörjat en 18 månader MBA utbildning. Min gissning är att Sundlöv var tänkt att fortsätta medan Josef gick utbildningen och att Sundlöv skulle lära ut uppgifterna till Josef under tiden men han vägrade.

Fin morgonunderhållning annars med Nils Ekman.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Märkligt att Campese pratar om krav på akademisk bakgrund och så vidare hos en sportchef, och så är huvudspåret en person som fortfarande går i skolan. Även om ursprungsplanen var att Boumedienne skulle ta över i ett senare skede, så hade vi ju ändå pratat om en nyexaminerad person.

Med det sagt har ändå Boumedienne ett spännande CV. Han är ung, smart, ambitiös och har förmodligen bra koll på unga spelare i och med sin bakgrund som scout. Utan att nämna några namn, så tror jag många som har haft nyckelpositioner i Brynäs de senaste åren varken är tillräckligt ambitiösa eller klipska för att plugga på handels.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har varit tystlåten och smått deprimerad i några dagars tid nu, mest för att smälta det hela och ta en paus från all skit. Det blir väl så när man har levt så otroligt nära detta lag i 20 års tid.

Men nu siktar vi framåt. Vi har klarat oss ur skitsituationer tidigare. Ny energi här, och förhoppningsvis ny energi även i laget efter gårdagens besked. Nu önskar man mer än någonsin att få vara på plats och heja fram laget.

Vi är Brynäs IF.
Vi har inget att göra i en jävla gärdsgårdsserie.
Det här löser vi.
Kommentera