Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178937

Sv: A propósito de nada
Peja: "Jag tror faktiskt inte att varken Peter Anderssons eller Stråhles rykte tar särskilt mycket skada av deras misslyckande i Brynäs"

Hur kan du hävda det? De fick en skaplig trupp men skapade ett monster. Blev utspelade match efter match, vecka efter vecka. Lyckades även släppa till 60 skott i en match. De fick även hela säsongen på sig att fixa till detta.

Jo, Andersson och Stråhles rykten fick sig en rejäl törn i Hockeysverige det kan jag säga dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Tror inte deras rykte har tagit skada främst av två anledningar:

1) Brynäs sparkar tränare på löpande band. Alla som följer spektaklet utifrån bör inse att det inte är tränarna det har varit fel på utan något annat i klubben. Det har blivit lite som när typ Chelsea sparkar tränare, när en tränare anställs vet man i princip att de kommer få sparken förr eller senare. Jag trodde faktiskt inte det var möjligt att Brynäs skulle göra sig till mer åtlöje än man redan gjort de senaste åren, men klubbledningen slår faktiskt sina egna uselhetsrekord i den här hanteringen vilket är en bedrift i sig.

2) Alla som inte har två meter tjocka Brynäsglasögon på sig kan se att Brynäs trupp inte är anpassad till SHL år 2021. Backsidan är för stabbig och laget överlag alldeles för långsamt. Det är helt enkelt ett bottenlag som man mönstrar, och att klubbledningen överskattade spelarmaterialet något enormt är ytterligare ett av deras grova felsteg.

Jag kan hålla med om att PA och Stråhle kunde gjort ett bättre jobb i den bemärkelsen att det taktiska upplägget kunde ha varit bättre anpassat till spelarmaterialet, men skuggan på klubbledningen är liksom så stor att det inte finns någon skugga kvar att lägga över tränarnas insatser. Är övertygad om att andra klubbar som eventuellt är intresserade av PA och Stråhle också kommer resonera på det sättet.
Kommentera