Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178767

Sv: A propósito de nada
magr: Jag tror faktiskt inte att varken Peter Anderssons eller Stråhles rykte tar särskilt mycket skada av deras misslyckande i Brynäs. Kanske borde inte Stråhle ha pratat i medierna på det sättet, men för att sätta det i perspektiv kanske han inte var i perfekt mental balans efter att ha fått sparken i ett mailsvar från sin arbetsgivare. Man undrar hur facket reagerar på sånt här, jag antar att tränarna är fackligt anslutna precis som spelarna är. Det är ju ärligt talat inte under några omständigheter okej att sparka en person på det sättet som Stråhle fick beskedet. Bara en värdelös arbetsgivare gör på det sättet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Jag tror faktiskt inte att varken Peter Anderssons eller Stråhles rykte tar särskilt mycket skada av deras misslyckande i Brynäs"

Hur kan du hävda det? De fick en skaplig trupp men skapade ett monster. Blev utspelade match efter match, vecka efter vecka. Lyckades även släppa till 60 skott i en match. De fick även hela säsongen på sig att fixa till detta.

Jo, Andersson och Stråhles rykten fick sig en rejäl törn i Hockeysverige det kan jag säga dig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag vet inte vad facket ska göra åt det? Det kan inte finnas något krav på att information om en uppsägning ska ske mellan fyra ögon? Dåligt agerat av arbetsgivaren, absolut, men inget konstigare än så.

Om VS får svårare att söka nytt uppdrag eller inte kan jag inte svara för. Men nästa arbetsgivare utvärderar kanske situationen i Brynäs inför en anställning. Sparken på grund av dåliga resultat? Inget konstigt, det kan VS argumentera för varför det hänt. Försöka dra ner sin förra arbetsgivare i smutsen i samband med att han får sparken, kommer han göra det igen om man måste agera p.g.a. uteblivna resultat även i nästa klubb?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast dom har väl inte fått sparken i traditionell mening, de är väl arbetsbefriade med betalt? Tror inte facken kan göra så mycket då.
Kommentera