Brynäs IF

715744 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #218309

Sv: Rädda Brynäs !
gordo:

Tja det är mycket som inte är bra nu och inte har varit de senaste åren. ALLA dessa problem uppstår ju inte direkt utan är en följd av inkompetens sedan många år. Brynäs IF leds som en stadsdelsnämnd, så fort det uppstår problem tillsätts en kommitté eller utredning, som sedan glöms och göms på känt politikermanér.
Brynäs IF av idag har en icke fungerande styrelse, får en först i juni, en sportkommitté utan resurser och ett lag i, i det närmaste, i spillror. Nu söker man en sportchef och markandschef. Det intressanta är då: Vem i himmelens namn riskerar sitt namn för att hamna i Brynäs?? Ja, så länge denna styrelse sitter vid rodret, torde det inta vara särskilt många som vill åta sig uppdraget - folk har stolthet.
Den viktigaste personen i föreningen idag är ORDFÖRANDEN I VALBEREDNINGEN. Jag hoppas att han begriper det själv, men är tveksam beroende på orsaken att han har befattning. En svansande jöns kring Berg som så många andra. Det behövs inga kommungubbar i styrelsen utan personer som handplockas till styrelsen för att dom kan tillföra något, annars har man inte där att göra.
Den lilla töntstämpel som Brynäs och dess ståplatspublik har idag kan vi tacka Börje Olsson, Gud ske lov och tack att han försvann, för. Han ville inte ha en stor klack, men så går det som det går när ex Leksand kommer, de hörs knappt. Det är för många fjortisar och det räcker inte långt mot andra lags 20-åringar med röstresurser. Även där är vi långt, långt efter.
Kommentera