Brynäs IF

714160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185190

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Harper har alltså gjort 5 mål på 29 matcher, bra märkligt med tanke på vilken individuell skicklighet han besitter..
Behöver nog även han nya lekkamrater.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Palve och framförallt Jaedon är ju väldigt individuella spelare som förmodligen är svåra att spela med. Tycker att Jaedon ser ut att sakna grundläggande kunskap/instinkter/whatever i positionsspelet, hans rörelsemönster är oberäknerligt på ett dåligt sätt och han släpper oftast pucken i fel läge, om han överhuvudtaget släpper den. För mig är Harper en spelare på en högre nivå än Jaedon, men fattar att Jaedon gjort större nytta den här säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Kolla Harper på Elireprospects, visst 15 mål i Örebro ifjol på 52 matcher men det är ju en topp i hans karriär tillsammans med 2014/2015 då han gjorde 32 mål på 75 AHL matcher.
Han gör sällan mer än 10 kassar på en säsong
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Är faktiskt ingen i Brynäs som kommit upp i sin bästa nivå. Närmast är väl Rödin som ändå gjorde 29 poäng på 35 matcher. Annars är det tungt framåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Fast det är väl ingen direkt skräll att spelare blir sämre när de kommer till Brynäs. Det är mer regel än undantag skulle jag säga.
Kommentera