Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185714

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen:
Förmodligen bara för att han ska träna med laget i Jönköping imorn. Tror inte han blir med på torsdag.
Dels för allt som sker runt honom.. rykten eller sanning det är upp till andra att spekulera i. Jag vet mitt. Och dels för jag får för mig att Boom-Boom inte diggar hans nonchalanta spelsätt som Peter tillät så frekvent.
Kan bara tänka mig vår gamla final tränare Bulan (the real one) om han sett Patriks slös agerande i en mängd matcher... men även för jag vet också att spelarna har mer att säga till om. Och jag tror inte dom vill ha in något som kan bli ett störningsmoment. Och det kan alla som inte har iq fiskmås räkna ut att om man blir uthängd så som Patrik blivit så är man förmodligen inte i jättefin psykisk form.

Men som sagt mina tankar och vad jag fått höra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: trots rykten om det ena och det andra och trots bekräftad psykisk ohälsa så verkar han ändå kunnat prestera på isen genom åren, sen att han inte är som i sina glansdagar, men tillräckligt bra för detta lag. Är han inte aktuell för mer spel i kvalserien så hade han givetvis aldrig hängt med till Jönköping för att träna. På tal om störningsmoment i onödan i så fall.
Kommentera