Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185756

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: trots rykten om det ena och det andra och trots bekräftad psykisk ohälsa så verkar han ändå kunnat prestera på isen genom åren, sen att han inte är som i sina glansdagar, men tillräckligt bra för detta lag. Är han inte aktuell för mer spel i kvalserien så hade han givetvis aldrig hängt med till Jönköping för att träna. På tal om störningsmoment i onödan i så fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen:
Intressant att se om BoomBoom kan få ut nåt mer ur Patrik Berglund i det utsatta läget vi befinner oss i... Molin har ju hittat formen!
OM han skall spela överhuvudtaget är som jag ser det endast en sak för Brynäs ledning att ta ställning till... att Brynäs skulle ha klickjagande journalister i uttagningskommitén faller på sin egen orimlighet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Såklart att han är aktuell för spel, troligtvis inte i morgon utan då är han tänkt att vara med på träningen och som extraspelare om det behöves. Sen bör han kunna vara aktuell till match fem då han har tre eller fyra träningar i kroppen.
Alltså han behövs framför mål med sina styrningar och även hans närkampsspel efter sargerna är bra när vi vill få fast pucken i anfallszon och få långa anfall.
Sen såklart i PP framför mål också, en tillgång där med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Om han inte åker runt som en trött älg, som han gör ibland, så kan han definitivt tillföra laget något. Bryt inte upp första kedjan dock.
Kommentera