Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2185771

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen:
Intressant att se om BoomBoom kan få ut nåt mer ur Patrik Berglund i det utsatta läget vi befinner oss i... Molin har ju hittat formen!
OM han skall spela överhuvudtaget är som jag ser det endast en sak för Brynäs ledning att ta ställning till... att Brynäs skulle ha klickjagande journalister i uttagningskommitén faller på sin egen orimlighet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Tror inte att man låter Bulan åka med bara för att göra HV osäkra på om det blir spel eller inte. Tror heller inte att man bara tänker låta honom spela i ex PP för även om det låter bra på papperet så är det inte så lätt att bara kliva in där efter att ha suttit och kallnat i båset och samtidigt vara frustrerad över att inte få vara med och bidra i 5 mot 5.
Hoppas på att det är Bulan själv som "tjatat" och bekräftat att han nu är jävligt sugen på att spela efter all uppståndelse och känner ansvaret att ställa upp pga sin tilltänkta roll i laget som bärande toppforward och ledare på isen.
Spelmässigt är han ju definitivt en stor tillgång i såna här täta matcher med sin pondus och målfarlighet, att han genom sin återkomst och på nåt sätt skulle störa den allmänna harmonin i laget som vi sett efter tränarbytet tror jag inte så mkt på.
Tvärtom, en spelsugen Bulan borde höja slagstyrkan på ett bra sätt, förhoppningsvis så mkt att det t.o.m kan vara tungan på vågen när det gäller vilka som går vinnande ur den här gastkramningen.
Kommentera