Brynäs IF

715522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187528

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: ÄR du trög eller? Svar ja! 1:a i HA upp direkt. 2:a i HA får kvala mot 13 i SHL. Om nu Brynäs är så sjuuuuuuuuuuukt fantastisk klubb med denna fina historia med bland annat gamla Timråprodukter som varit med och tagit gulden... host host... Varför är ni då ett bottengäng nu för?

Fortfarande inget svar på varför det är en räkmacka att vinna HA?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Alla som förespråkar stängda ligor bör deporteras till USA. Hela grejen med idrott, slutspel,nedflyttning , kval mm, streck-kamperna alltså
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru:
"Om nu Brynäs är så sjuuuuuuuuuuukt fantastisk klubb med denna fina historia med bland annat gamla Timråprodukter som varit med och tagit gulden... host host... Varför är ni då ett bottengäng nu för?"

Ja Timrå som är en så sjuuuukt fantastisk klubb. Inga medaljer, inga sm-finaler trots att man spelat i högsta serien till och från sedan 50-talet… glömde kanske ett brons där någonstans för typ 50 år sen..

Och Timrå som nu bärs upp av Lööke och Blomqvist fostrade i…
Och dessutom en bra bit under säsongen av Jesper Boqvist, fostrad i…

Oavsett om vi åker ut eller inte är Brynäs ett varumärke alla icke avundsjuka vill ha i SHL. Få klubbar har den historiken, eller drar så mycket publik var vi än kommer i Sverige. Ingen annan klubb just nu har fostrat så många bra spelare i NHL som Brynäs. Vi går i täten när det gäller reklamfria dräkter, socialt engagemang och satsning på tjejhockey.

Och vilka är de gamla Timråprodukterna du yrar om. Anders Dahlin och Mats Näslund tog ett guld vardera med oss 1980. I övrigt är det ganska tunnsått med både Timrå och Wifsta Östrand-lirare i våra guldtrupper.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Så varför ska motsvarande i SHL då inte få SM-guld genom att komma 1a? Vad är skillnaden?

"Fortfarande inget svar på varför det är en räkmacka att vinna HA?"
Inte att vinna HA, men varför ska du ha en plats i SHL utan att slåss för den mot den plats du vill knycka från någon annan. Varför ha upp ett sämre lag i ligan om de inte kan vinna i en bäst av sjua mot ett sargat bottenlag?
Kommentera