Brynäs IF

713957 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190252

Sv: A propósito de nada
Måste säga att jag är otroligt stolt över hur Brynäs-fansen beter sig på sociala medier av det jag sett. Mycket medlidande och tack för god match. Har bara sett andra lags supportrar komma med gliringar vilket är så jävla lågt. Det här känns som en pärs båda lagens fans fått genomlida tillsammans så förståelsen är nog bättre bland oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Håller helt med. Detsamma kan sägas om Brynäs spelare. I alla intervjuer jag sett efter macthen (Ersson, Rödin, Alcén) har de varit tydliga med att de är lättade men ändå lider med HV. Känns sjukt konstigt att HV ska spela i HA nästa säsong. Det är ett lag som hör hemma i högsta serien och jag hoppas de kan ta sig tillbaka fort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: håller helt med. Har spenderat kvällen på diverse sociala medier och delar din uppfattning. Många som gillar att sparka på oss just nu.

All heder till er Brynäsfans.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Så... Nu har Leksand haft sin enda säsong på 2000-talet när de var bättre än oss. Skönt också att vi klarade oss kvar på riktigt. Vi blev inte räddade av Corona.

Ta inte åt dig Mattias. Du är en vettig Leksing. Men vad som slagit mig gång på gång den här säsongen är Leksingars enorma skadeglädje över vår situation. Det ska de få äta upp när hockeyn startar sin säsong och när Brynäs spelar som bäst!
Kommentera