Brynäs IF

714186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190380

Sv: A propósito de nada
puffe: Fotbollens större klubbar struntar i sportslig rättvisa, där startar man en liga för makteliten.

Jag lutar nog åt att vi bör behålla upp och nedflyttning i SHL, det känns inte riktigt rätt annars och jag tror att det kommer kännas mer plastigt med en stängd liga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Lite ironiskt att av de PL klubbar som siktar på nya ligan så är det bara en som ligger på CL plats och den har missat CL de senaste åren. Ett gäng loosers...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Jag är enig, men det ska inte göras lättare som det nu blivit. Är man tillräckligt bra så hade man två möjliga lag att peta ner i och med kvalserien. Samt dessa lag hade samma möjlighet att rädda sig kvar. Nu kommer detta istället bli ytterligare lönedrivande för att få hit tillräckligt bra spelare för att inte hamna i detta helvete som det innebar. Det har också tagit på tok för stort fokus från slutspelet är min bedömning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu är det bara att glömma denna säsong, Palves mål kommer man komma ihåg för alltid framåt!
Jag har alltid hatat Hv, ett riktigt pissgäng om du frågar mig men jag kan inte undvika att känna en väldig massa empati för spelarna som igår antagligen hade sin värsta kväll i sina karriärer. Stor eloge också till er supportrar som är vettiga och sportsliga i forumet. Jag lider nåt fruktansvärt med er samtidigt som jag är otroligt lättad att mitt älskade Brynäs klarar upp detta!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr:

Sinnessjukt förslag, håller med Neville och då är jag ändå Liverpoolsupporter sedan 35 år.
Kommentera