Brynäs IF

712746 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190764

Sv: A propósito de nada
Huge:
Istället för att slå ned på allt och allas förslag.
Så skulle det vara kul att läsa hur DU vill forma Brynäs. Du får inte fega och hänvisa till kunnigt yrkesfolk osv. Vill se hur mycket kunnigare du är än dom på forumet som du ständigt i ditt mantra kallar okunniga osv. Nu har du din chans att briljera. Bevisa att du inte är en hockey boomer

Vilken styrelse vill du ha?
Hur ska den sportliga organisationen se ut?
Vilka spelar vill du se eller inte se?
Hur ska Brynäs spela från U16 till A-lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Nu är det ju inte JAG utan många andra soffcoacher som vill ha en annan styrelse, ändra på den sportsliga organisationen, värvar spelare man anser passa bäst till laget och hur Brynäs ska spela från U16 och uppåt.
Så jag förstår inte varför du i det läget frågar MIG och inte dom andra soffcoacherna som tycks veta hur allting ska skötas?

" Vill se hur mycket kunnigare du är än dom på forumet som du ständigt i ditt mantra kallar okunniga osv."

Det enda jag påstått och som är min personliga åsikt är att de som redan jobbar och har jobbat många år i föreningen är har så oerhört mkt mer kunskap kring det dom jobbar med, än vad du, jag eller nån annan soffcoach härinne har.

Så om du vill ha bra svar på de frågor du ställer så är det väl bättre att du frågor dom sofftyckare som anser sig veta och kunna bättre än yrkesfolket, och inte mig.
Kommentera