Brynäs IF

713182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190791

Sv: A propósito de nada
Wesley: Nu är det ju inte JAG utan många andra soffcoacher som vill ha en annan styrelse, ändra på den sportsliga organisationen, värvar spelare man anser passa bäst till laget och hur Brynäs ska spela från U16 och uppåt.
Så jag förstår inte varför du i det läget frågar MIG och inte dom andra soffcoacherna som tycks veta hur allting ska skötas?

" Vill se hur mycket kunnigare du är än dom på forumet som du ständigt i ditt mantra kallar okunniga osv."

Det enda jag påstått och som är min personliga åsikt är att de som redan jobbar och har jobbat många år i föreningen är har så oerhört mkt mer kunskap kring det dom jobbar med, än vad du, jag eller nån annan soffcoach härinne har.

Så om du vill ha bra svar på de frågor du ställer så är det väl bättre att du frågor dom sofftyckare som anser sig veta och kunna bättre än yrkesfolket, och inte mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Nu är det ju inte JAG utan många andra soffcoacher som vill ha en annan styrelse, ändra på den sportsliga organisationen, värvar spelare man anser passa bäst till laget och hur Brynäs ska spela från U16 och uppåt.
Så jag förstår inte varför du i det läget frågar MIG och inte dom andra soffcoacherna som tycks veta hur allting ska skötas?"

Jag ska alltså tolka ditt svar som att du är nöjd med säsongen och det kunniga yrkesfolket som har styrt Brynäs?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men snälla Huge kan du lyfta blicken lite högre? Vad är det då som har gjort att vi parkerar år ut och år in på nedre halvan av serien? Att vi har sparkat fler tränare än något annat lag?
Att journalister experter med mer insyn än vi är tycker att Bif inte sköter sina kort bra?
Är det för att vi har kompetenta personer i ledningen?
I fbk/karlstad skriver de fiasko när de åker ut i kvarten. Växjö vände på varenda sten runt jul..men vi bif är glada för att vi klara oss kvar! Detta är ett forum för tyckande kan du för en gång skull TYCKA något istället för att bara hänvisa till proffs o soffcoacher ...tyck till människa så kan vi diskutera...😁
Kommentera