Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2190790

Sv: A propósito de nada
Nu är jag nääääästan alltid positiv till nyförvärv som görs, minns bara att jag var skeptisk till Niinimäki och Rahm typ. Men Eklind och Olesen känns spännande. Olesen med bra facit och som även gjort det bra på sina få Shl-matcher. Eklind som är en stor rackare och verkar utvecklas bra. Har dock bara sett fåtalet matcher med dessa herrar.

Blir intressant att se om vi kan bryta några kontrakt, det blir viktigt. Tycker det behövs nån etablerad spetsvärvning.

När kan man börja förvänta sig nyheter angående hur det blir med styrelsen o s v ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Av många olika anledningar och som inte enbart berodde på att PA/Stråhle var tränare som efterhand visade sig passa dåligt för framförallt spelsättet, så blir ju tränarfrågan väldigt intressant att följa.
Att spelarna till sist och med minimala ändringar i spelsättet ändå visade upp ett så pass bra spel under extremt påfrestande omständigheter, borde visa att det i grund och botten inte har varit så mkt fel på materialet.
Här har vi mao en fördel vad gäller kontraktsdelen, det blir sannolikt inte nån extrem omsättning av spelare.
Bryts nåt eller några kontrakt så lär det i första hand isf göras med båda parters önskan, skulle jag tro. Möjligtvis att man försöker lösa ut nån spelare, beroende på kostnad och viktig spelaren ifråga anses vara i nästa säsongs upplaga.
I övrigt en bra intervju med Alcen som visar hur jag själv och säkert många andra tänker kring både Brynäs och HV.
Man mår dåligt rent fysiskt när man tänker på hur det hade känts om vi hade ramlat ur, kan bara föreställa mig hur HV-fansen tycker.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Om styrelsen ställt sina platser till förfogande så är väl det ingen hemlighet men kanske inget Brynäs lägger ut på hemsidan. Ett gediget arbete för valberedningen.
Kommentera