Brynäs IF

715682 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192071

Sv: A propósito de nada
Zzz: "Inte ett ord från Brynäs på två dagar. Ingen summering av säsongen, ingen intervju med tränarna eller Campese. Är det verkligen läge att vara tysta nu?"

Tror att det lätt kan bli förhastade uttalanden om man redan 2 dagar efter klubbens mest omtumlande dagar ska försöka sig på mer djuplodande analyser om framtiden och vad som varit orsaken till att vi tvingats kvala oss kvar i SHL.
Nu baserar jag inte den inställningen på nån sorts kunskap eller insikt när det gäller hur mkt eller lite som ansvariga är beredda att dela med sig av just nu, utan mer på det allmänna råd som man brukar ge till någon eller några som står inför ett svårt och viktigt beslut: "Skynda långsamt"....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
” Tror att det lätt kan bli förhastade uttalanden om man redan 2 dagar efter klubbens mest omtumlande dagar ska försöka sig på mer djuplodande analyser om framtiden och vad som varit orsaken till att vi tvingats kvala oss kvar i SHL.”
” allmänna råd som man brukar ge till någon eller några som står inför ett svårt och viktigt beslut: "Skynda långsamt"....”

Fast styrelsen&co står väl inte och väntar ut om Bif klarade sig kvar eller inte innan de börjar titta på gjorda analysen, alternativ och väg att gå, osv osv?
Håller med om att man bör ”skynda långsamt”, men tar man bort att ”ligga steget före” så riskerar du likt förbannat att få stressa fram (ibland dåliga) beslut till slut.
Sportchefsfrågan kan ju bli ett klockrent sådant exempel, ffa om 21/22-laget inte var färdigbyggt av sundlöv innan han checkade ut, vilket jag har svårt att tro att det var.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Begär naturligtvis ingen utläggning och åtgärdsplan. Men kanske någon intervju med kapten Rödin och några ord med Nisse och Boumedienne.
Kommentera