Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2192655

Sv: A propósito de nada
Inse att Huge ÄR Sundlöv himself någon gång. det finns ingen annan förklaring till hans sätt att reagera på kritik emot ledningen i Brynäs. Har jag fel så är han en otroligt skicklig trollare. Såg att någon nämnde att Sundlöv låg bakom detta alias för ett tag sedan och har själv tänkt samma sak i flera månader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Leffinator: Det där träffar inte ens som ett skämt...

Att Huge skulle vara Sundlöv?

Säger så här... Brynäs IF har nog en bra mycket större kritiker till delar av verksamheten i Sundlöv än man har i nämnde Huge...

Gå å lägg dig!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Leffinator: "Inse att Huge ÄR Sundlöv himself någon gång. det finns ingen annan förklaring"

Tack för komplimangen, det känns faktiskt lite smickrande.
Att bli jämförd med en kunnig och erfaren sportchef som Sundlöv händer ju inte varje dag precis.
Men jag kan lugna dig: jag är bara en i mängden av alla andra soffcoacher härinne som, i jämförelse med Sundlöv, bara är ett gäng av oftast okunniga, oinsatta och oerfarna supportrar som tror att dom vet bättre och skulle göra ett mkt bättre jobb än Sundlöv själv....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Leffinator: Nej Huge och Sundlöv är inte samma person. Den teorin kan du kasta i papperskorgen därför att vi är många som helt enkelt vet att det inte stämmer.

Däremot verkar du själv vara en Leksing som bara reggat på Brynäsforumet för att häckla Brynäs och dess fans, baserat på din historik.
Kommentera