Brynäs IF

714910 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2195955

Sv: Action delux
Bifbiffen: Det är omöjligt för utomstående att veta vad som hände. Men som det verkar så surrade sig Peter lite väl hårt runt masten och kunde inte backa från sina idéer trots att det borde vara uppenbart för alla att det inte fungerande. Men för att förstå det måste man också väga in det mandat han fick samt att han skulle handskas med en trupp som haft lite väl stor påverkan under tidigare säsonger.
Sen verkar Peter vara en person som vill vara den starke ledaren inför gruppen, lite old school ledarskap. Det bekräftade Martin Filander i SHL-podden. Kanske uppfattade Peter det som att hans ledarskap skulle skadas om han bakade från sina idéer vilket ledde till att han körde in i kaklet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Zzz: Jag kan väl till viss del bli irriterad då klubben anställt en tränare för att leda laget. Samtliga spelare har lön, ganska mycket dessutom, och ska då göra som deras ledare säger. Annars kan de ju ta en "tränare" som jobbar idellt som bara öppnar och låser dörren inför träningar och matcher om spelarna ändå själva ska bestämma, där vill man inte hamna. Men däremot så är det ju en oförmåga från PA att inte se vad han förfogar över och att det inte funkat.
Kommentera