Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196627

Sv: A propósito de nada
Lunkz: "Varför går inte ledningen ut med Olesen och Mora killen."

Jag tror att man kommer gå ut med det när den nya sportchefen är på plats och låtsas att de är hans värvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
”Jag tror att man kommer gå ut med det när den nya sportchefen är på plats och låtsas att de är hans värvningar.”

Fast när det stått i massmedia sen mormor var ugn så kan de väl knappast säga att det vara nya värvningar av nya SC. Fast med Campese vet man ju aldrig.

Kan också vara att man var överens, någon läckte, men ingen kråka mejslades in innan Sundlöv stack. Och nu i tumultet hjälper inte ens ulltofflor vid brasan, iaf inte förrän ny SC och ny HC är på plats.

Frågan är ju om Campese&co blint väntar in svar från bombom och dumpar problemet med ny HC och lagbygget på honom om han signar, eller om det tittas och kanske förhandlas parallellt med annan SC (vore dock konstigt att ge två erbjudandet samtidigt.) och ny HC.
När bengtzen låg långt efter med sdhl-laget gick ju stark in och tog den pucken för att man skulle hinna. Ska Campese dra in konsulthjälp igen nu för att ro i land ny SC om bombom ckickar ur - om de ska välja och plocka ny SC, som ska in och plocka HC, som ska in och handplocka ny tränarstab (iaf ass.), som ska in och värva lageti, ja då fan då får vi vara glad om vi kan ha försäsongsmatcherna bokade i tid med komplett styrka.
Usch, får fan magsår av Campese!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har Ekmans ledarskapstankar varit på tapeten?
Kommentera