Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196670

Sv: A propósito de nada
Nisse är en unik person med ett av dom varmaste hjärtan jag sett.
En sådan typ av tränare bör man ha.
Minns så väl under min tid som matris när Boom-Boom kom in i laget ett tag. Jävlar vilken fin människa han var. Trots min ringa ålder (väldigt ung då) så såg han mig. Precis så som Sjödda, Anger och Cassel gjorde. Lite skillnad mot bittra, sura Janne Larsson och Viitakoski.
Säger lite om Peters tränarstil. Härskartekniken är inget som fungerar i långa loppet. Att straffa spelare som han under säsongen gjorde rätt många gånger och att inte se människan i spelaren kan ha största del i att vi floppade så fatalt i år. Hans ledarstil är ytterst omodernt och gör mig mörkrädd. Hans kroppsspråk ska vi inte tala om för så mycket orkar jag inte ens skriva.

Alla jobb behöver en chef som får ut det bästa av varje individ. Och också är genuin, omtänksam och snäll. Något som jag vet att många av dagens coacher ej har något av.
Niklas Eriksson är ett typ exempel på mys tränare. Rönnberg en annan. Som har glimten i ögat. Man måste komma ihåg att ha kul. Inte bara stirra sig blind i all töntig statistik som det numera ska handla om...

Skyller nog mest allting på den grupp som från början tog in Peter. Det var väl om jag inte minns helt fel, Sundlöv, Campese, Dackell, PJ Johansson och Lorentz.. Ingen vidare grupp när man ser det såhär i efterhand.

Tror även jag att Sundlöv gjort mycket av det jobb som den nya sportchefen borde göra. Tex:Olesen, Eklind och Sallinen.

Kan kan ju hoppas av hela sitt Brynäs hjärta att Boom-Boom och sköna Nisse lärde Campese och övriga en läxa hur det bör gå till vid en rekrytering. Och den där Gunnar. Se till att hålla hårt i honom, Brynäs!

Är säker på att vi kommer vara ett bättre lag nästa säsong. Alla i organisationen kommer ha kul på jobbet igen. Vilket gör nästan allt.

Over & out!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Om du var matris 2004/2005 så börjar ditt förnamn på L. Eller var ni 3 st materialförvaltare då? Att du inte var officiell Icke namngiven?.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: På alla arbetsplatser är glädje det viktigaste, glädje är vad som får ihop en grupp och vad som är tar fram det bästa ur individen.
Det är faktiskt lite överraskande att Campese med sitt mjuka ledarskap anställde Peter Andesson med sitt ledarskap mer drivet av piskan.
Att Campese spontant sade "NEJ!" när rekryteringsfirman föreslog Peter men att han ändå tillslut gick på deras linje säger en de om hur skevt det gått till i Brynäs ,vi behöver ledare som faktiskt tror på sin egen förmåga och vågar ta sina egna beslut.
Campese måste kamma sig om han skall vara kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Matris är det samma som pinnpojke?
Kommentera