Brynäs IF

715339 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2197091

Sv: A propósito de nada
Helt om ngt annat. Ersson är förevigt i min brynäsbok.
” – För mig personligen kan jag inte tänka mig att spela i någon annan klubb än Brynäs i Sverige.”

Den klubbkänslan växer inte på träd längre. Hoppas på ett år till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Och hur är det med våra nhl-gubbar? Vad har ni hört vilka tror ni kan tänkas eller kommer göra comeback och iså fall när då?

Nicklas Bäckström, tror jag tyvärr är helt utesluten. En världsstjärna som inte kommer spela mer för Brynäs. Nicklas är väl 38 när 5årskontraktet går ut?

Christian Djoos, Ja varför inte? 26år, har spelat reguljärt i NHL senaste 4åren, är han klar för hemfärd? Tveksamt. Har aldrig varit en personlig favorit men man tackar inte nej till en stanley cupmästare.


Jakob Silfverberg, Möjligt?! Kontraktet går ut om två år och han är väl en som faktiskt har pratat ärligt om det? Trots att jacke redan har sm-guld så skulle jag inte bli förvånad om han glider in som kapten och fullkomligt dominerar shl om tre år, 33år gammal.

Jacob Markström, Känns tvek på den, han är så pass etablerad nu och skulle inte förvåna mig om han kör på där tills de får dra ut honom ut omklädningerymmet?

Elias Lindholm, Ytterliggare en superstar, bara 26år och toketablerad som calgarys bästapoängplockare 3år i rad, han kör på där och får ett fint långkontrakt att avsluta med när det här löper ut.

Calle Järnkrok, varför inte? I radarpar med silfverberg såklart! 10år i nhl och 30-31 i såna fall.

Oskar Lindblom, Här beror nog på hur det går för Oscar? Jag tror han blir kvar ett bra tag.

Adam Boqvist, Dålig koll på adam, känns inte så bränäs alls faktiskt, och långt kvar innan han ens skulle tänk tanken.

Jesper Boqvist, bara 22år. Vore såklart grymt och vem vet? Tar han inte en ordinarie nästa år så? Skulle vara en otroligt bra spelare i Shl men skulle åka utomlands ganska snart igen tror jag.

Victor Söderström, nåra år till står han nog ut i ahl om han inte tar en ordinarie. Skulle vara mumma hemma i gavlerinken.

Johan larsson? Ekholm? Aldrig, de har sm-guld, och de är inte brynäsare i själen.

Har jag glömt någon? Och vad tror ni?
Kommentera