Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199178

Sv: A propósito de nada
Asterix: Det här börjar bli tröttsamt men jag kan inte förstå hur ni kan få en sidstepp i en laguttagning inför någon/några matcher till att ge någon sparken? Det har jag exakt a l d r I g förespråkat. Det som utifrån ser illa ut är att Brynäs antagligen lät honom spela för att man värdesätter hans kvalitéer på isen högre än att visa tydligt var man står i kvinnofridsfrågor. Det vore väl inte så jävla svårt att ha PB på läktaren någon match till med motivationen att man vill se var dessa anklagelser landar i? Med tanke på hur allvarliga de är. Ni gillar ju hypotetiska frågor här, säg att det vore nån form av övergrepp mot barn, hade hans medverkan på isen känts lika okomplicerad då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Fel. Man inväntade förundersökningen istället och värdesatte arbetsgivarfrågor och lagar istället för att gå på rykten och anmälningar. Nu finns sannolika skäl, och han är häktad. Brynäs har agerat och stängt av honom. Är han skyldig så hoppas alla här inklusive Brynäs att han får sitt straff.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Vill du leva i ett demokratiskt samhälle? Ska det finnas någon som helst rättsordning? Ska man kunna peka på någon och den blir ihjälslagen direkt även om det visar sig vara fel? Vet flera fotbollsspelare som varit anklagade för övergrepp mot barn men de får spela vidare till dom fallit. Är han skyldig hoppas jag han får ett hårt straff, är han oskyldig kan han spela vidare. Och vad kallar du medmänniskor som vill att vår demokratiska rättsordning ska gälla? Du borde spegla dig och inte falla in i någon utomdemokratisk lynchjustis. Vilken spåkula har du som vet vad som hänt innan det ens utretts?
Kommentera