Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200093

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: En sak som jag funderar på. Det har varit helt tyst från Brynäs sedan vi klarade kontraktet men efter ca tre veckor visar det sig att läckan (läs Andersson och Stråhle) inte är tätad ändå. Då var det Aftonbladet, nu är det Expressen med att Campese lämnar, föreningen läcker fortfarande trots att nästan ingen är kvar. Är det någon i styrelsen tro 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: "Då var det Aftonbladet, nu är det Expressen med att Campese lämnar, föreningen läcker fortfarande trots att nästan ingen är kvar. Är det någon i styrelsen tro 🤔"

Ja men visst är det någon i styrelsen! Brynäs bör försöka rensa hela styrelsen eftersom denna läcka skadar föreningen gång efter annan. En liten pengakåt råtta som sätter hela organisationen i knipa vecka efter vecka, allt för lite extra pengar i plånboken. Vidrigt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Kan ju vara så att Brynäs börjat fråga runt efter en eventuell ersättare och det har kommit ut den vägen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Vi har blivit ett skalbolag…inga anställda och ett par målvakter 😉
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: tror att det är svårt att hålla något som att KD skall få sluta/sparken in i det sista. De skulle ha haft möte i slutet på veckan som blev inställ. Så det är nära inpå och säkert informations-text redan skriven. Titta på alla andra klubbar. Hur ofta är något stort i en klubb okänt fram till att det görs offentligt?

Att varken PA eller VS har uttalat sig om att de fick sluta och sin tid i föreningen är lite konstigt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Det är väl Campares själv?
Kommentera